NYHEDER

Her kan du læse om, hvad der rører sig i vores univers. Du kan få et indblik i aktuelle byggeprojekter, aktiviteter, information om nye regler m.m., og det er også her, vi præsenterer nye elever, praktikanter og medarbejdere.

FB 0
ER DET EN STALD ELLER ER DET EN BYGGEPLADS?

30.10.20

Overalt på byggepladsen på Feldballe Friskole ligger der halm, som var det en stald – det er der en helt særlig årsag til. Friskolens nye klimavenlige tilbygning er nemlig bygget af bl.a. halm, som er et bæredygtigt byggemateriale, der er med til at reducere bygningens CO2 aftryk.

Se klippet fra TV2 Østjylland og hør mere om, hvorfor halm er et af fremtidens vigtigste byggematerialer (klippet starter 18.43 min inde i udsendelsen): https://tv2ostjylland.dk/arkiv?date=2020-10-27

Elverhøjen
OMBYGNING OG UDVIDELSE AF ELVERHØJEN DAGINSTITUTION I SILKEBORG

12.10.2020

I Silkeborg er vi i fuld gang med fornyelsen af Elverhøjen daginstitution, hvor de eksisterende bygninger fra 1970’erne er ved at undergå en større ombygning for at skabe bedre rammer for institutionens børn. Foruden ombygningen af det eksisterende børnehus, får Elverhøjen en tilbygning på 500 m2 for at skabe mere plads til leg og udfoldelse.

1700 M² KAMPSPORTSFACILITETER FOR AK FREM PÅ LANGVANG

09.10.2020

Humøret var højt, da vi i sidste uge var til rejsegilde på de nye kampsportsfaciliteter på Langvang idrætsanlæg. Anlæggets nye tilbygning kommer til at indeholde faciliteter til boksning, taekwondo, brydning, styrkeløft, styrketræning, en pool (her må man dog ikke slå for hårdt 😉), samt tilhørende fælles omklædning og depoter. I forbindelse med den nye tilbygning undergår det eksisterende idrætsanlæg en mindre ombygning for at sikre en strømlinet integration af hallerne. De nye faciliteter forventes at stå klar omkring årsskiftet.

VI UDVIDER VORES TEAM

28.09.2020

Hos Reeholm & Bredahl har vi gennem den sidste måneds tid udvidet vores team med hele tre nye kollegaer. Denne gang har vi fornøjelsen af at byde velkommen til VVS-ingeniør Kenneth Hansen, VVS-ingeniørpraktikant Natasja Weber Schulz og konstruktørpraktikant Jesper Hessellund Sørensen.

Kenneth har mange års erfaring som rådgivende VVS-ingeniør med ansvar for VVS-installationer, projektering, energimærkning og -beregning, samt kvalitetssikring m.m. – opgaver han ligeledes kommer til at arbejde med hos Reeholm & Bredahl. Kenneth har haft tidligere ansættelser hos bl.a. Ramböll, Alectia, Aalborg Universitet og Thule Air Base i Grønland.

Natasja er i gang med sin uddannelse som diplomingeniør på Aarhus Universitet med speciale i energi og indeklima. Hun kommer primært til at arbejde med installationer, energiberegning og varmetabsrammer.

Jesper er ved at færdiggøre sin uddannelse som bygningskonstruktør fra Aalborg UCN. Han kommer til at prøve kræfter med projektering af konstruktioner og installationer.

Velkommen på holdet alle tre – vi glæder os til et godt samarbejde!

KLIMAVENLIG TILBYGNING PÅ FELDBALLE FRISKOLE

14.09.2020

På Feldballe Friskole er vi i øjeblikket i fuld gang med opførelsen af en klimavenlig tilbygning, der skal rumme skolens nye faglokaler for de ældste klassetrin. Nøgleordet for byggeriet er bæredygtighed, og materialevalget er således altafgørende for hele projektet. Derfor opføres den nye tilbygning primært af træ og halm, som begge er fornybare materialer, der oplagrer mere Co2 end de udleder. Der anvendes diffusionsåbne ydervægge samt lerpuds til indvendige vægge for at sikre et godt indeklima for eleverne. Desuden bygges den nye tilbygning, så den i fremtiden kan skilles ad og samles igen jævnfør DfD princippet – Design for Disasaaembly.

Velkommen til Morten
VI UDVIDER HOLDET MED EN NY KONSTRUKTIONSINGENIØR

19.08.2020

Hos Reeholm & Bredahl A/S har vi fornøjelsen af at byde velkommen til vores nye kollega, Morten Sundahl Andersen.

Morten er fra 1. august 2020 ansat som konstruktionsingeniør og kommer til at forstærke vores i forvejen skarpe hold af ingeniører og konstruktører. Han kommer primært til at arbejde med konstruktionsberegninger, projektering, fagtilsyn, projektstyring og projektopfølgning samt kvalitetssikring.

Morten har en baggrund som smed og er senere hen uddannet diplomingeniør med erfaring primært som rådgiver, men har også erfaring fra entreprenør- og leverandørsiden.

Velkommen til, Morten – vi glæder os til et godt samarbejde!

Kristen brandcertificering
BRANDCERTIFICERING

14.07.2020

Stort tillykke til Kristen Skipper Krag, der som den første her på kontoret kan kalde sig for certificeret brandrådgiver til brandklasse 2.

Vi er glade og stolte over, at vi nu også kan varetage opgaver, der kræver en certificeret brandrådgiver.

Ferie
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER

10.07.2020

Hos Reeholm & Bredahl har vi i de sidste par måneder knoklet med mange spændende projekter – nu glæder vi os til ferie. Vi holder derfor ferielukket i uge 29 og uge 30.

Vi vender stærkt tilbage efter ferien og glæder os til at fortsætte arbejdet med vores mange igangværende og nye projekter.

God sommer

– Alle os fra Reeholm & Bredahl A/S

60 NYE BOLIGER PÅ MARKEDSGADE I RANDERS

24.06.2020

Vi har travlt med projekt Markedsgade i Randers, hvor to etagebygninger med 60 nye boliger er ved at udforme sig. Byggeriet opføres i to etaper og omfatter to L-formet bygninger på henholdsvis 3½ og 6 etager. I stueplanen af den ene bygning etableres butik og under butikken bygges en parkeringskælder. På butikkens tag skal der etableres et stort fællesareal i niveau med første sal. Første etape af byggeriet forventes at stå færdigt ved udgangen af 2021.

FRA HESTEMARKEDSPLADS TIL 32 NYE LEJLIGHEDER

18.06.2020

På markedspladsen i Randers er vi i øjeblikket i gang med at forvandle den gamle hestemarkedsplads til 32 nye lejligheder. Lejlighederne er fordelt på to etagebygninger, der bindes sammen med et stort, afskærmet grønt fællesareal. De 32 lejligheder er udstyret med altan eller terrasse, gode parkeringsmuligheder samt overdækket cykelparkering. Projektet forventes at stå færdigt i august 2021.

Rendering: Laban Arkitekter, foto: Randers Lokalhistoriske Arkiv

Første spadestik på Vidarsvej
FØRSTE SPADESTIK PÅ VIDARSVEJ

10.06.2020

Onsdag den 10. juni 2020 tog Formand for Randers Boligforening af 1940, Jan Guldmann og Borgmester Torben Hansen 1. spadestik til opførelsen af nyt etagebyggeri på Vidarsvej i Randers. Etagebyggeriet består af 24 boliger á 40, 80 og 110 m2 fordelt på tre komplekser. Randers Boligforening af 1940 er bygherre på det spændende projekt, som forventes at stå færdigt i sommeren 2021.

Læs mere her: www.amtsavisen.dk/artikel/indflytningsklare-næste-sommer-24-nye-boliger-på-vej-på-vidarsvej

Reeholm & Bredahl A/S