Sig hej til Jesper

18.08.2021

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til vores nye konstruktør, Jesper Hessellund Sørensen.

Jesper er et kendt ansigt her på kontoret. Han har nemlig været i praktik hos os som bygningskonstruktør i efteråret 2020. Han har nu færdiggjort sin uddannelse fra Aalborg UCN og er fra den 1. august blevet en fast del af holdet.

Jesper kommer med en solid baggrund som tømrer og er sidenhen uddannet teknisk designer. Han har speciale i projektering af konstruktioner og kommer primært til at arbejde med netop denne type opgaver hos os – han er allerede godt i gang med flere større projekter.

”Jeg glæder mig meget til at blive en officiel del af team Reeholm & Bredahl. Mest af alt glæder jeg mig til at bruge den viden og de færdigheder, jeg har opnået på studiet, til at gennemføre projekter for vores kunder” – Jesper