Bæredygtige løsninger

Bæredygtige løsninger

Byggeriet er en af de største syndere, når det kommer til CO2-udledning. Hele 40 procent af verdens samlede CO2-udledning kan føres direkte tilbage til byggeriet. Det tal vil vi arbejde på at mindske.

Hos Reeholm & Bredahl har vi en ambition om at bidrage til en mere bæredygtig verden gennem vidensdeling, ressourcebesparelser og DGNB-rådgivning. Vi udfordrer standarderne i branchen og arbejder målrettet på at finde den helt rigtige, holdbare løsning for det pågældende projekt, dets parter og dets økonomi.

Vi arbejder både med traditionelle byggeformer og ultra bæredygtige byggeformer med eksempelvis halm og træfiberisolering mv.

Hos Reeholm & Bredahl har vi en ambition om at bidrage til en mere bæredygtig verden gennem vidensdeling og ressourcebesparelser.

Få styrket din grønne profil med energirådgivning af dit eksisterende byggeri

Ressourcebesparelser

Vi er optaget af ressourcebesparelser i byggeriet og tester altid muligheden for at reducere mængden af  eksempelvis cement og beton i et givent projekt. Vi anvender kun de ressourcer, der er nødvendige for byggeriet og undlader derfor bl.a. at overdimensionere isoleringen i byggeriet. Vi tager byggeriets totaløkonomi i betragtning og spotter mulighederne for bæredygtig forbedring, uden det nødvendigvis kommer til koste mere.

Vidensdeling

Vi har efterhånden opnået et solidt erfarings- og kompetenceniveau, når det kommer til bæredygtigt byggeri – erfaringer og kompetencer vi trækker på, når vi er tekniske rådgivere på et projekt. Som rådgivere føler vi et ansvar for at dele ud af vores viden for at få branchen til at forstå, at vi alle kan gøre noget, der samlet set vil bidrage med stor og positiv effekt i det bæredygtige regnskab.

Det er ikke kun i nybyggeri, der er et stort potentiale for at reducere mængden af Co2-udledningen. Energioptimering af eksisterende byggeri er ligeledes en vigtig løftestang til at reducere overflødigt og dyrt energiforbrug. Hos Reeholm & Bredahl tilbyder vi energirådgivning af eksisterende byggeri, hvor vi gennemgår din bygnings tekniske installationer, varmekilde og klimaskærm m.m. På baggrund af denne gennemgang rådgiver vi om hvilke grønne tiltag, der bedst kan betale sig i forhold til besparelse af energi og økonomi.

En grøn profil er konkurrencedygtig – både i erhvervslivet og på boligmarkedet. Energioptimeringer er et oplagt sted at sætte ind for at mindske energispild med tanke på både bæredygtig økonomi og bæredygtigt miljø.

Læs meget mere om vores energirådgivning her.

Reeholm & Bredahl DGNB

Vi hjælper dit byggeri på vej mod en DGNB-certificering

Hos Reeholm og Bredahl tilbyder vi DGNB-rådgivning via eksterne partnere både ved nybyggeri, men også ved mere omfattende renoveringer. Vi har fokus på at hjælpe bygherre med at bygge grønt, og vi vejleder derfor i løsninger, der er med til at sikre et sundt indeklima samt minimering af ressource- og energiforbrug i byggeriet. Vores DGNB-rådgivning introduceres tidligt i projektforløbet for at sikre en systematisk gennemgang af byggeriet og et velfunderet grundlag for dialog om mulige og værdiskabende løsninger og prioriteringer.

Uanset niveauet for certificeringen, er det en garanti for et sundt indeklima samt lavt energi- og ressourceforbrug.

Udvalgte referencer:

Vi rådgiver dig i bæredygtige løsninger. Kontakt os for at høre mere:

Telefon (+45) 86 42 72 22 eller mail jk@rbas.dk