Om os

Rådgivende ingeniører – uafhængig teknisk rådgivning

Reeholm & Bredahl blev grundlagt i 1947 på basis af opbygning af en stor lokal fabrik og arbejdsplads

Reeholm & Bredahl er i dag et veletableret rådgivende ingeniørfirma med byggeprojekter over hele landet – fra Aarhus Letbane, De Danske Gærfabrikker, Føtex-byggerier for Dansk Supermarked, udrulning af naturgasnettet i hele Jylland til almene boliger og uddannelsesbyggeri.

Vi er kendt som problemknusere med en bred faglig spændvidde i opgaveløsningen

Rådgivende ingeniørfirma i enhver byggesag

Vi er dit solide rådgivende ingeniørfirma i enhver byggesag og bakker dig op med vores fagligt skarpe team af i alt 21 projektledere, bygningsingeniører og -konstruktører.

I Reeholm & Bredahl leverer vi uafhængig teknisk rådgivning med hundrede procents engagement. Hvert projekt er en mærkesag, der bliver drevet med dedikeret ejerskab og professionel stolthed og styrke.

Som bygherre, entreprenør, arkitekt, developer vil du i samarbejde med Reeholm & Bredahl få direkte kontakt til indehaverne, Jakob Keller og/eller Kristen Skipper Krag

Vi har ballasten til at kunne vurdere muligheder, løsninger og perspektiver i langt de fleste byggeprojekter – eller også ved vi, hvor vi skal hente kvalificeret support.

Baseret på vores lange historie og erfaring, har vi set det meste

I 75 år har Reeholm & Bredahl rådgivet, projekteret, konstrueret, tegnet og ledet byggerier fra første idé til nøglefærdigt projekt, lokalt og i hele Danmark.

Vi ved, hvad der virker – og er skolet i et miljø, hvor ordentlighed og pragmatiske løsninger alle dage har været omdrejningspunktet.

Vi tænker i helheder. Vi samarbejder med diplomatisk tæft på alle niveauer. Vi udvikler kreative og funktionelle løsninger inden for de givne rammer. Vi realiserer byggerier, der skaber fremdrift i samfundet.

“Reeholm & Bredahl forstår at få vores idéer omsat og udviklet yderligere til færdige byggerier, som gør en forskel for vores borgere.”

Jan Grassmé, Lanskabsarkitekt, MAA, Kultur & Fritid, Randers Kommune

Vores vision

Velkommen i vores hus, hvor vi via engagement, indlevelse og høj faglighed omsætter dine drømme til virkelighed. Vi er et vinderhold bestående af engagerede og dygtige medarbejdere, der igennem gensidig respekt, troværdighed og fællesskab skaber en attraktiv arbejdsplads. Personlig og faglig udvikling er vigtigt for os, og vi forventer engagerede og løsningsorienterede medarbejdere, som er stolte af det, vi skaber sammen.

Vores værdier

Hos Reeholm & Bredahl gør vi det ENKELT. Vi arbejder ud fra seks kerneværdier, der giver udslag i alt, hvad vi gør – både overfor hinanden men også overfor vores kunder, samarbejdspartnere og miljøet.

De seks værdier fungerer som en integreret del af vores kultur og danner derfor rammerne for både det interne fællesskab i Reeholm & Bredahl og for den ydelse, vi leverer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Hos Reeholm & Bredahl gør vi det ENKELT:

Engagement

Engagement handler for os om at investere tid og energi i hinanden, vores kunder, samarbejdspartnere og projekter. Vi skal engagere os i vores arbejde, stole på hinanden og stole på, at vi holder vores aftaler og leverer til tiden. Engagement handler også om vidensdeling for at nå frem til den bedste løsning for det enkelte projekt – både i forhold til projektets krav og økonomi.

Nærvær

Ved nærvær forstår vi opmærksomhed overfor vores kunder, samarbejdspartnere og hinanden som kollegaer. Vi lytter til den enkeltes behov og forventninger for det aktuelle projekt, og sørger for at forventningsafstemme alle vores opgaver. Kommunikation er derfor en vigtig brik i vores organisation.

Kvalitet

Hos os betyder kvalitet, at vi gør tingene ordenligt. Vi stræber efter at levere enkle kvalitetsløsninger til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi er analyserende og værdiskabende og ikke går på kompromis med fagligheden i vores løsninger.

Effektivitet

Effektivitet handler for os om at sikre enkle og strømlinede arbejdsgange – på den måde sørger vi for en tidsbesparende projekthåndtering. Vi søger altid at levere løsninger, der lever op til bygherres forventninger og til branchens standarder, så vi dermed sikrer minimal projektopfølgning – det er effektivitet for os.

Læring

Læring handler for os om udvikling – både af den enkelt medarbejder, men også af vores organisation. Vi har et mål om altid at udvikle vores faglige og personlige kompetencer, så vi kan levere stærke løsninger til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere, organisation og miljø.

Teamwork

Hos os betyder teamwork en følelse af sammenhold og tryghed ved hinanden. Vores team skal give os en følelse af energi og glæde, der giver os hver især lidt ekstra lyst og til at udføre arbejdet bedre. Vi har det altid sjovt sammen – og netop dét er med til at styrke vores faglige løsninger.

Reeholm & Bredahl ejes og drives af to partnere

Læs om dem her

Kontakt os, hvis du vil vide mere!

Ring på telefon (+45) 86 42 72 22 eller send en mail til jk@rbas.dk