RÅDGIVENDE INGENIØRER – UAFHÆNGIG TEKNISK RÅDGIVNING

Reeholm & Bredahl blev grundlagt i 1947 på basis af opbygning af en stor lokal fabrik og arbejdsplads og er i dag et veletableret
rådgivende ingeniørfirma med byggeprojekter over hele landet – fra Aarhus Letbane, De Danske Gærfabrikker, Føtex-byggerier for Dansk Supermarked, udrulning af naturgasnettet i hele Jylland til almene boliger og uddannelsesbyggeri.

Vi er kendt som problemknusere med en bred faglig spændvidde i opgaveløsningen. Eksempelvis lagde oliekrisen i 70’erne vores grundlag at være kompetente rådgivende ingeniører inden for energioptimering og miljørigtigt byggeri. Derfor mestrer vi at agere på tværs af læring, lovgivning og økonomisk fornuft. Baseret på vores lange historie og erfaring, har vi set det meste. Vi ved, hvad der virker – og er skolet i et miljø, hvor ordentlighed og pragmatiske løsninger alle dage har været omdrejningspunktet.

Vi tænker i helheder. Vi samarbejder med diplomatisk tæft på alle niveauer. Vi udvikler kreative og funktionelle løsninger inden for de givne rammer. Vi realiserer byggerier, der skaber fremdrift i samfundet.

”Reeholm & Bredahl forstår at få vores idéer omsat og udviklet yderligere til færdige byggerier, som gør en forskel for vores borgere.”
Jan Grassmé, Lanskabsarkitekt, MAA, Kultur & Fritid, Randers Kommune.

Som bygherre, entreprenør, arkitekt, developer vil du i samarbejde med Reeholm & Bredahl få direkte kontakt til indehaverne, Jakob Keller og / eller Kristen Skipper Krag. Vi har ballasten til at kunne vurdere muligheder, løsninger og perspektiver i langt de fleste byggeprojekter – eller også ved vi, hvor vi skal hente kvalificeret support.

I 70 år har Reeholm & Bredahl rådgivet, projekteret, konstrueret, tegnet og ledet byggerier fra første idé til nøglefærdigt projekt, lokalt og i hele Danmark. Vi er dit solide rådgivende ingeniørfirma i enhver byggesag og bakker dig op med vores fagligt skarpe team af i alt 17 projektledere, bygningsingeniører og -konstruktører.

I Reeholm & Bredahl leverer vi uafhængig teknisk rådgivning med hundrede procents engagement. Hvert projekt er en mærkesag, der bliver drevet med dedikeret ejerskab og professionel stolthed og styrke.

Reeholm & Bredahl ejes og drives af de to partnere:

Jakob Keller Reeholm&Bredahl

Indehaver, Bygherrerådgiver og MMT​ | Ingeniør Jakob Keller
Telefon nr: 22 97 72 22
Mail: jk@rbas.dk

INDEHAVER, BYGHERRERÅDGIVER OG MMT | INGENIØR JAKOB KELLER

Jakob er vokset op i et hjem, hvor der i løbet af hans barndom blev bygget tre huse. Byggeri kom så at sige ind med modermælken og en perfektionistisk far, der trods dengang stor transporttid fra København lykkedes med at mure et sommerhus op i Thy på ti weekender, men så var det også snorlige.

Man kan, hvad man vil. Var ikke blot et ordsprog, men en måde at leve på i Jakobs familie. Jakob selv er kendt for sin kreative tænkning og anderledes tilgang til tingene – for opgaven skal kunne løses!

Nyuddannet i 1998 kom han til Carl Bro, først som konstruktionsingeniør, siden som projektleder og bygningsrådgiver. Det var også her under talentprogrammet, Future Talent, at han fangede interesse for ledelse og tog en master i teknologiledelse.

I 2010 valgte han Reeholm & Bredahl, blandt andet tiltrukket af den lange, stabile historie og reelle tilgang til at drive rådgivende ingeniørvirksomhed. Jakob ønskede at blive partner og købte broderparten af tidligere indehaver og rådgivende ingeniør Jørn Bjerres firmaaktier.

Med tyve års erfaring inden for bygherrerådgivning, større byggerier og boligbyggeri både almene og ejerboliger trives han i kreativ pingpong med bygherrer og arkitekter. Han har det store overblik og søger altid en løsning med flere vindere.

Jakob er gift med Christine, der er sygeplejerske. Sammen har de tre børn. Da Christine elsker hunde, tæller familien også tre firbenede medlemmer og ikke sjældent et kuld hvalpe. Dertil kommer en håndfuld høns, der nyder den fire hektar store naturhave i Tebbestrup Bakker ved Randers.

Familien bor midt i naturen i et hus fra 1939 med mange tilbygninger. Det bliver plejet, passet og renoveret af både Jakob og Christine i weekenderne – ikke med helt så perfektionistisk tilgang som hans fars dengang i 80’erne, men når der er tid.

Kristen Skipper Krag Reeholm&Bredahl_

Indehaver & Direktør | Ingeniør Kristen Skipper Krag
Telefon nr: 86 42 72 22
Mail: kk@rbas.dk

INDEHAVER & DIREKTØR | INGENIØR KRISTEN SKIPPER KRAG

I 34 år har bygningsingeniør og medindehaver Kristen Skipper Krag haft sin gang ved Reeholm & Bredahl, eller faktisk endnu længere, for allerede fra 1979 arbejdede han i ingeniørfirmaet i sommerferierne under studierne og hjalp til med praktiske opgaver.

Kristen er ikke bange for at tage fra, som søn af gårdejere med rødderne dybt i den jyske muld fik han med sine egne ord ’lov at bestille noget’ – mest holdt han af maskinarbejdet med alt fra pløjning til såning og høstning. Dette kunne meget vel have været medvirkende årsag til, at han 17. januar 1983 som nyudklækket bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus fik job hos Reeholm & Bredahl og siden, i 2003, blev den ene af to partnere. I juli 2020 blev Kristen officielt certificeret brandrådgiver i brandklasse 2.

Et er sikkert – den jordbundne grundtone fra barndommen er stadig Kristens udgangspunkt, der uden tøven bekender sig til problemknusnings-genren. Der er ikke noget som et ’lækkert’ problem. Det skal løses. Ikke for at sætte sit eget fingeraftryk og høste personlig anerkendelse, men altid for finde den mest enkle og bedste løsning ud fra devisen ”keep it simple”.

Tidligere blev fritiden gerne fyldt med aktiviteter inden for såvel jagt som fodbold og golf. I dag nyder han hellere roen og naturen omkring Randers Fjord, skoven og haven i Mellerup, hvor han bor sammen med sin kone, Jytte. Ligesom fælles golfture rundt omkring i Danmark og Nordtyskland er højt på prioriteringslisten, når rådgivningsprojekterne ellers tillader, at Kristen stempler ud for en stund.

Kærlighed til faget og engagement i rådgivningsvirksomheden betyder nemlig, at han ikke tæller timerne på jobbet og gerne går forrest for, at Reeholm & Bredahl kan præstere gode projekter og være en god arbejdsplads for medarbejderne.