Ledelse

Reeholm & Bredahl ejes og drives af de to partnere

Læs mere herunder

Indehaver, bygherrerådgiver og MMT​ | Ingeniør Jakob Keller

Tlf. nr.: (+45) 22 97 72 22
Email: jk@rbas.dk

Jakob er vokset op i et hjem, hvor der i løbet af hans barndom blev bygget tre huse. Byggeri kom så at sige ind med modermælken og en perfektionistisk far, der trods dengang stor transporttid fra København lykkedes med at mure et sommerhus op i Thy på ti weekender, men så var det også snorlige.

Man kan, hvad man vil. Var ikke blot et ordsprog, men en måde at leve på i Jakobs familie. Jakob selv er kendt for sin kreative tænkning og anderledes tilgang til tingene – for opgaven skal kunne løses!

Nyuddannet i 1998 kom han til Carl Bro, først som konstruktionsingeniør, siden som projektleder og bygningsrådgiver. Det var også her under talentprogrammet, Future Talent, at han fangede interesse for ledelse og tog en master i teknologiledelse.

I 2010 valgte han Reeholm & Bredahl, blandt andet tiltrukket af den lange, stabile historie og reelle tilgang til at drive rådgivende ingeniørvirksomhed. Jakob ønskede at blive partner og købte broderparten af tidligere indehaver og rådgivende ingeniør Jørn Bjerres firmaaktier.

Med tyve års erfaring inden for bygherrerådgivning, større byggerier og boligbyggeri både almene og ejerboliger trives han i kreativ pingpong med bygherrer og arkitekter. Han har det store overblik og søger altid en løsning med flere vindere.

Jakob er gift med Christine, der er sygeplejerske. Sammen har de tre børn. Da Christine elsker hunde, tæller familien også tre firbenede medlemmer og ikke sjældent et kuld hvalpe. Dertil kommer en håndfuld høns, der nyder den fire hektar store naturhave i Tebbestrup Bakker ved Randers.

Familien bor midt i naturen i et hus fra 1939 med mange tilbygninger. Det bliver plejet, passet og renoveret af både Jakob og Christine i weekenderne – ikke med helt så perfektionistisk tilgang som hans fars dengang i 80’erne, men når der er tid.

Indehaver og direktør | Ingeniør Kristen Skipper Krag

Tlf. nr.: (+45) 86 42 72 22
Email: kk@rbas.dk

I 39 år har bygningsingeniør og medindehaver Kristen Skipper Krag haft sin gang ved Reeholm & Bredahl, eller faktisk endnu længere, for allerede fra 1979 arbejdede han i ingeniørfirmaet i sommerferierne under studierne og hjalp til med praktiske opgaver.

Kristen er ikke bange for at tage fra, som søn af gårdejere med rødderne dybt i den jyske muld fik han med sine egne ord ’lov at bestille noget’ – mest holdt han af maskinarbejdet med alt fra pløjning til såning og høstning. Dette kunne meget vel have været medvirkende årsag til, at han 17. januar 1983 som nyudklækket bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus fik job hos Reeholm & Bredahl og siden, i 2003, blev den ene af to partnere. I juli 2020 blev Kristen officielt certificeret brandrådgiver i brandklasse 2.

Et er sikkert – den jordbundne grundtone fra barndommen er stadig Kristens udgangspunkt, der uden tøven bekender sig til problemknusnings-genren. Der er ikke noget som et ’lækkert’ problem. Det skal løses. Ikke for at sætte sit eget fingeraftryk og høste personlig anerkendelse, men altid for finde den mest enkle og bedste løsning ud fra devisen ”keep it simple”.

Tidligere blev fritiden gerne fyldt med aktiviteter inden for såvel jagt som fodbold og golf. I dag nyder han hellere roen og naturen omkring Randers Fjord, skoven og haven i Mellerup, hvor han bor sammen med sin kone, Jytte. Ligesom fælles golfture rundt omkring i Danmark og Nordtyskland er højt på prioriteringslisten, når rådgivningsprojekterne ellers tillader, at Kristen stempler ud for en stund.

Kærlighed til faget og engagement i rådgivningsvirksomheden betyder nemlig, at han ikke tæller timerne på jobbet og gerne går forrest for, at Reeholm & Bredahl kan præstere gode projekter og være en god arbejdsplads for medarbejderne.

Kontakt os i dag:

Reeholm og Bredahl A/S
Jordsmonnet 6, 8900 Randers C

(+45) 86 42 72 22
jk@rbas.dk

CVR nr.: 43255819