Job og arbejdsliv

Kunne du tænke dig at blive en del af team Reeholm & Bredahl?

Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde medarbejdere, der forstår at gøre det ENKELT.

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, mulighed for faglig udvikling og udfordringer samt masser af sociale aktiviteter.

Hos Reeholm & Bredahl har vi en vision om at være en attraktiv arbejdsplads for dygtige medarbejdere. Vi bestræber os derfor på at bakke vores medarbejdere op med et fagligt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor der er plads til den enkelte medarbejders udvikling, og hvor vi kommer hinanden ved. Som ansat hos os bliver du en del af et stærkt team, hvor vi spiller hinanden gode.

Vores team består pt. af 19 topengagerede medarbejdere og inkluderer: Projektledere, konstruktionsingeniører, VVS-ingeniører, el-ingeniører, el-installatører, bygningskonstruktører og økonomimedarbejdere. Fælles for dem alle er, at de er yderst talentfulde inden for hvert af deres faglige område.

Udforsk vores arbejdsliv og karrieremuligheder

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat hos os, møde nogle af vores medarbejdere og gå på opdagelse i, hvilke muligheder vi tilbyder ved at klikke på fanerne herunder. Du kan også se vores ledige stillinger – måske er der en, der passer til dig?

Bliv en del af Reeholm & Bredahl

Søg uopfordret

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Enten som praktikant, ingeniør, konstruktør eller installatør? Så send os en uopfordret ansøgning! Vi er altid interesseret i at høre fra dygtige og engagerede fagfolk, som omfavner vores værdisæt ENKELT.

Send din ansøgning til jk@rbas.dk med emnet “Uopfordret ansøgning”.

Vi glæder os til at høre fra dig.