Bygningskonstruktioner

Eksperter i bygninger

Igennem generationer har vi konstrueret alle typer byggerier fra skillevæggen for den private boligejer til etablering af luksusboliger eller udvidelse af erhvervsarealer på flere tusinde kvadratmeter.

  • Vi laver kalkulationer over dit byggeri
  • Vi holder styr på økonomien
  • Vi varetager tilbudsindhentning
  • Vi fører tilsyn med kvalitetssikringen af hele byggeprojektet

 

“De tager sig af det hele –  tilladelser vedrørende myndigheder, indhentning af tilbud og afklaring i forhold til kommune, entreprenører – alt.” Medindehaver Camilla Bech, A/S J.N. Bech.

Hos Reeholm & Bredahl varetager vi med stolthed din idé og dine interesser og hjælper med at føre dem ud i livet, fra start til slut. 

Vores faglige ballast og mangeårige erfaring danner vores eget fundament og former grundlaget for, at vi kan kalde os eksperter i bygningskonstruktion.

Tværfagligt overblik

Vores ingeniører og konstruktører varetager professionelt projekteringen fra skitseforløb til det endelige hovedprojekt i tæt samarbejde med byggeriets øvrige parter, arkitekter og myndigheder.

Seriøs medspiller

Leder du efter en seriøs medspiller til dit byggeri, finder du den rette med stærk faglige ekspertise ved Reeholm & Bredahl.

Konstruktioner i alle størrelser

Med Reeholm & Bredahl får du hele pakken. Vi varetager alle opgaver, fra de mindre bygninger til de store komplette løsninger.

Vi kender tonen på byggepladsen

Vores, erfarne bygningskonstruktører kender tonen på en byggeplads, og de agerer hjemmevant i selskab med både entreprenører og håndværkere – en stor fordel, når målet er en smidig proces inden for bygningskonstruktion, som omfatter såvel koordinering som planlægning af samarbejdet med alle parter.

Udvalgte referencer:

Kontakt os for et samarbejde

Telefon (+45) 86 42 72 22 eller mail jk@rbas.dk