Et godt sted at arbejde

Hos Reeholm & Bredahl vægter vi et uformelt miljø højt

– et miljø, hvor vi løfter i flok, har det sjovt med hinanden og arbejder lige engageret for at nå vores fælles mål. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, der er med til at udvikle vores medarbejdere, og som samtidig kan fastholde og tiltrække nye, dygtige kollegaer. Vi vil være en arbejdsplads, hvor det er sjovt og fagligt udfordrende at gå på arbejde.

Hos os skal man kunne tænke ud over sit eget fag, en særlig metier du som rådgivende ingeniør og bygningskonstruktør kommer til at mestre i kraft af en stor variation i jobbet.

Reeholm & Bredahl ejes og drives af de to partnere.

Læs om dem her

Her i huset er opgaveløsningen baseret på dialog

Vi er fælles om at løfte projekterne, og der er altid én, man kan spørge til råds. Derfor bruger vi bevidst tid på at skabe tydelighed omkring egne og kollegaers kompetencer. Vi har en stærk kultur omkring ejerskab. Vi er stolte af det, vi skaber sammen. Nysgerrighed og ny viden er vores drivere, derfor er løbende efteruddannelse et must. Vi spiller hinanden gode, så det fremmer personlig og faglig udvikling.

Vi tilbyder mange muligheder for udvikling af dig og din karriere. Du kan vælge at udvikle din karriere inden for dit nuværende fag med fokus på at dygtiggøre dig og blive en endnu bedre ingeniør eller konstruktør. Du kan også vælge at udvikle dine kompetencer i en ny retning fx inden for projektledelse, du kan gå certificeringsvejen eller måske vælge arbejde dig frem mod at blive partner.

Gaffelgren – udvikling af medarbejderne

Hos Reeholm & Bredahl vil vi gerne sikre, at vi hjælper vores medarbejdere med at nå deres faglige mål og potentiale. Det gør vi blandt andet ved afholdelsen af det, vi kalder Gaffelgren. Gaffelgren er en udviklingsplan, som vi udarbejder i fællesskab med den enkelte medarbejder. Den giver medarbejderen konkrete opgaver og mål at arbejde med. Planen tilpasses jævnligt i fællesskab for at sikre, at vi fortsat er på rette vej.

Reeholm & Bredahl

Hos Reeholm & Bredahl gør vi en dyd ud af at sikre, at vores nye kollegaer føler sig velkomne.

Det er vigtigt for os, at man som ny hurtigt bliver en del af holdet og får indsigt i vores kultur og værdier. Nye medarbejdere sluses derfor ind på teamet via en ’on boarding-proces’, der blandt andet omfatter fire faste opfølgningsmøder det første år samt en ’buddy’ at læne sig opad i hverdagen

Lyder vi som en arbejdsplads for dig?

Så giv os et kald på (+45) 86 42 72 22 eller skriv til os på jk@rbas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!