Drift, vedligehold & energioptimering

Værdi i drift, vedligehold og energi

Der er god fornuft i at lægge en plan for drift- og vedligehold af dine bygninger. Vi hjælper med at få overblikket over bygningers værdi og hvilke drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, der skal til for at sikre værdien fremadrettet.

Få overblikket både på kort og på lang sigt det frigiver ressourcer til udvikling og til at realisere fremtidsdrømme.

  • Gennemgang af bygning fra A til Z
  • Drifts- og vedligeholdelsesprogram
  • Energioptimeringsplan
  • Budget for drift, vedligehold og energioptimering

Vi skaber boliger, man har til til at bo i.

Gode, konkurrencedygtige boliger

Reeholm & Bredahls bygningsingeniører gennemgår bygningen fra A til Z på drift og vedligeholdelse. Formålet er skabe boliger, man har lyst til at bo i, boliger, der bevarer sin gode stand og boliger, der kan bidrage til at højne konkurrencedygtigheden i det lokale boligmarked.

Vi anbefaler at kombinere drift- og vedligeholdelsesprogrammer med energioptimeringsplaner. Du får derved et værktøj, der sikrer bygningernes værdi samt en overskuelig plan for, hvordan energiomkostningerne kan sænkes over en given periode. Alt dette indføres i et 5 til 10-års budget for drift, vedligehold og energioptimering.

På den lange bane er der masser at penge at spare med energioptimeringsplaner

Erfaringer fra Energistyrelsen viser, at der er store besparelser at hente på energiforbruget ved at energioptimere i forhold til bl.a. tekniske installationer, klimaskærm og opvarmningskilde. Foruden at se godt ud på papiret i forhold til Co2-udledningen så giver den slags besparelser også luft i driftsbudgettet og mulighed for at investere i nye, bæredygtige løsninger.

Læs meget mere om vores energirådgivning her.

Vi hjælper gerne med at finde værdi i din ejendom

Kontakt os på telefon (+45) 86 42 72 22 eller mail jk@rbas.dk