Nyt domicil

27.06.2022

Hos Reeholm og Bredahl er vi efterhånden ved at være vokset ud af vores nuværende lokaler. Vi har derfor længe været på jagt efter et nyt hovedkontor til at danne ramme om et attraktivt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi ser vores medarbejdere som vores vigtigste aktiv, og det har været særligt vigtigt for os, at finde et sted, hvor medarbejderne synes det er godt at være. Vi har gennem hele processen haft en klar strategi og vision for, hvad vores nye kontor skal kunne for at sikre netop dette.

Hvad har vi været på udkig efter?

  • Bygning der emmer af sjæl og gerne historie
  • Store lyse lokaler med godt indeklima
  • Placering tæt på Randers midtby, Randers Banegård og Gudenåen
  • Hyggeligt udemiljø til frokost, træning og sociale aktiviteter
  • Masser af gratis parkeringspladser til vores medarbejdere og kunder
  • Faciliteter til sociale arrangementer, konferencer og træning

Efter længere tids søgen har vi endelig fundet vores kommende domicil. Vi er faldet pladask for det historiske æggepakkeri på Jernbanegade i Randers, som opfylder alle vores krav og mere til.

Den smukke bygning oser af charme og historie. Når man står i den hyggelige gårdhave, kan man tydeligt forestille sig, hvordan bønderne kom kørende på brostenene foran bygningen for at læsse deres æg af til pakning tilbage i 1920’erne og fremefter.

Bygningens placering er helt ideel, da den ligger tæt på både midtbyen og banegården, og så er der desuden masser af parkeringspladser, en hyggelig og rummelig gårdhave samt en stor kælder med plads til både konferencelokale, trænings- og omklædningsrum samt en ”slyngelstue”.

Drømmen for det nye kontor er at skabe et moderne kontormiljø med store, lyse og indbydende lokaler, hvor der er faciliteter til både arbejde og sociale aktiviteter. Det skal være et sted, hvor medarbejderne får det bedst mulige arbejdsmiljø med alt, hvad det indebærer.

Men før vi kan flytte ind, skal bygningen dog gennemgå en større renovering inklusive energioptimering for at skabe funktionelle kontorfaciliter og for at sikre et godt indeklima. Gennem denne proces har vi fokus på bæredygtighed og på at bevare den originale arkitektur og historie. Vi forventer at være klar til indflytning i marts eller april 2023.

Vores smukke nye kontor er dog lidt for stort til os, så vi leder efter lejere, der kunne have lyst til denne historiske bygning og fantastiske faciliteter med os. Ved interesse kontakt Malte fra EDC Trio Erhverv på telefon +45 21 75 17 05 eller e-mail malte@edc.dk.

Kontakt indehaver Jakob Keller for yderligere spørgsmål:

Telefon: (+45) 86 42 72 22 eller e-mail: jk@rbas.dk