Vil du være SUPER-praktikant og få lækker erfaring til dit CV?

Vi søger praktikanter til at indgå i vores superteam. Som praktikant i Reeholm & Bredahl garanterer vi, at du vil udvikle dig indenfor området og få brugbar praktisk erfaring med at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma.

Vi tilbyder

Som vores nye super-praktikant bliver du en del af teamet fra første dag, hvor du sammen med de faste ingeniører og konstruktører skal være med til at udvikle og styrke vores projekter.

Du kan se frem til at:

  • få en spændende hverdag med faglige udfordringer, højt humør og stor variation i opgaverne.
  • blive en del af fagligt og socialt super-team, hvor vi vægter faglig sparring, videndeling og sociale arrangementer.
  • Blive superbruger i Revit
  • Få mulighed for at udvikle dine kompetencer og få praktisk erfaring til CV’et.

Dine opgaver:

Som praktikant får du mulighed for at løse spændende opgaver indenfor arbejdet som ingeniør, bygningskonstruktør, installatør eller maskinmester. Du vil samtidig prøve at projektere både konstruktioner, VVS, ventilationer, el, energi mm.

Herudover skal du:

  • hjælpe med projektering og dimensionering af konstruktioner eller installationer mm. i alsidige byggeopgaver
  • optegne i Revit
  • deltage i møder, tilsyn og registrering
  • snuse til byggeledelse
  • arbejde med varierende projekter for forskellige kunder afhængig af dine præferencer og din profil

Om Reeholm & Bredahl A/S

Reeholm & Bredahl A/S beskæftiger godt 20 dedikerede medarbejdere og praktikanter, som står sammen i et team – både fagligt og socialt. Vi arbejder tæt sammen på projekterne med stor vægt på sparring og vidensdeling.

Vi er et ambitiøst ingeniørfirma, hvor vi stræber efter at forblive den foretrukne samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører. Vi har en ENKELT (Engagement, Nærhed, Kvalitet, Effektivitet, Læring og Teamwork) måde at løse opgaverne på.

Hos os vil du opleve, at vi sammen tager hånd om dig og din udvikling. Vi afholder løbende individuelle udviklingssamtaler for at sikre, at du trives og udvikler dig.

Reeholm & Bredahl A/S er solidt funderet i Østjylland, Randers (tæt på togstationen). Vi har igennem årene oparbejdet tætte og gode relationer i branchen overalt i Danmark. Vi har fokus på høj kvalitet uanset, hvilket projekt der skal løses med supplerende fokus på bæredygtige løsninger til kunden.

 

Kontakt

Send os en mail med din ansøgning samt relevante papirer og skriv “Ansøgning praktik” i emnefeltet. Mailen sendes til Jakob Keller på jk@rbas.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Det siger en tidligere praktikant om at være i praktik i Reeholm &Bredahl: