Vinder af Randers Kommunes arkitekturpris 2023

Det Gamle Æggepakkeri modtager Randers Kommunes arkitekturpris 2023. Prisen blev overrakt ved en ceremoni på Arkitekturens Dag den 2. oktober. Med prisen følger et diplom og en plakette, som fremover vil pryde Det Gamle Æggepakkeri.

Vi er enormt stolte og beærede over at være én af de tre projekter, som vinder Randers Kommunes Arkitekturpris 2023. Det betyder meget at modtage anerkendelse for vores indsats med at puste nyt liv i den smukke bygning, der emmer af historie og derved skabe vores drømmekontor.

Netop bygningens historie, sjæl og charme, har været vigtig for os at bevare. Men samtidig har vi haft et ønske om at skabe et moderne kontormiljø, hvor der er ”højt til loftet” og rart at være. Derfor har vi i renoveringen haft et fokus på at genbruge og bevare elementer af bygningens tidligere anvendelser, hvor vi kunne. Skralde af i stedet for at lægge låg på. Og samtidig give bygningen nyt liv ved at upcycle og tænke i nye baner ved at tilføre nye elementer for at skabe et hyggeligt og godt indeklima.

Med prisen er der ingen tvivl om, at vi er lykkedes med at skabe et moderne miljø, der er fuld af sjæl, og hvor det er rart at komme på arbejde for os selv og vores lejer Grafikr.

Vi deler prisen med de arkitekter, som har hjulpet os med omdannelsen og fornyelsen af Det Gamle Æggepakkeri. Tak til Bruno Jakobsen Design (indvendigt design) og P+P Arkitekter (udvendigt bevaringsværdigt design) for at hjælpe os med at bringe vores vision til live.