Vi har jobbet, hvis du vil være vores nye super konstruktionsingeniør

Er du nyuddannet eller har baggrund som konstruktionsingeniørmed 0-5 års projekteringserfaring – og samtidig ønsker at komme til et rådgivende ingeniørfirma med mulighed for individuel udvikling og forskellige karriereretninger – så har vi stillingen hos Reeholm & Bredahl A/S.

Du bliver en del af en stærk konstruktionsafdeling, hvor dinenærmeste kollegaer bliver fem erfarne konstruktionsingeniører og tre yngre med nogle år på bagen (0-6 år). Sammen med dette teamskal du være med til at sætte dagsorden og være med til at udvikle og styrke konstruktionsprojekterne og løse spændende konstruktions-opgaver indenfor både byggeri og bæredygtige konstruktioner. Visionen er at forblive den foretrukne samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører og gøre det enkelt.

Reeholm & Bredahl A/S beskæftiger pt. 21 dedikerede medarbejdere + praktikanter, som står sammen i et team – både fagligt og socialt. Vi arbejder tæt sammen på projekterne med stor vægt på sparring og vidensdeling. Du kan være sikker på en hverdag med faglige udfordringer, højt humør og stor variation i opgaverne.

Derfor vil du hos os også opleve, at vi sammen tager hånd om digog din udvikling. Der afholdes individuelle udviklingssamtaler 3 gange årligt for at sikre, at du både som medarbejder og kollegatrives og udvikles.

Kendetegnet for firmaet er, at vi er solidt funderet i Østjylland, Randers (tæt på togstationen), og at vi igennem årene har oparbejdet tætte og gode relationer i branchen overalt i Danmark. Vi har fokus på høj kvalitet uanset, hvilket projekt der skal løsesmed supplerende fokus på bæredygtige løsninger til kunden.

Dine opgaver:

Som en del af vores konstruktionsteam, får du en vigtig opgave i at medvirke til at fortsætte udbygning af firmaets konstruktionsekspertise inden for bolig-, industri-, energi., offentligt- og erhvervsbyggeri i forbindelse med renovering, ombygning og nybyggeri. Dit hovedfokus vil være på:

Projektering og dimensionering af konstruktioner i alsidige byggeopgaver spændende fra bolig- til erhvervsprojekter
Medvirke til forretningsområdets faglige udvikling
Sikring af byggeriets deadlines og kvalitet
Overholdelse af myndighedskrav
Kvalitetssikring af projekter
Sparring med kollegaer og eventuelt coache yngre kollegaerog praktikanter
Tilsyn og opfølgning på byggepladser
Byggemøder
Rådgivning og samarbejde med bygherre
Kontakt til kunder, samarbejdspartnere og offentlige myndigheder mv.

 

Kvalifikationer og personlighed:

Vi forventer, at du er uddannet konstruktionsingeniør. Du har en bred viden og indsigt i projektering af konstruktioner og bæredygtige løsninger eller brænder for at komme ind i rådgiverbranchen som nyuddannet. Du skal kunne styre og strukturere konstruktionsprojekter på flere samtidigt forløbende sager.

Vi anvender blandt andet Revit til optegning, Robot Structural Analysis til dimensionering/modellering samt Autopilot til projektstyring. Det vil derfor være en fordel, at du har praktisk erfaring med et eller flere af disse værktøjer. Det er dog ikke et krav, at du kan tegne i Revit eller lignende, da vi har specialiserede bygningskonstruktører, der er dedikerede til at tegne konstruktions-projekter.

Som ny medarbejder hos Reeholm & Bredahl A/S forventes, at du arbejder selvstændigt, struktureret – er god til planlægning, god til kommunikation og følger vores ENKELT (Engagement, Nærhed, Kvalitet, Effektivitet, Læring og Teamwork) måde at løse opgaverne på.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV til os snarest. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte indehaver Jakob Keller på telefon

2297 7222 eller jk@rbas.dk