Vi har fået en tidlig julegave i år

16.12.2022

Mød vores nyeste superhelt, Pernille Hvarre Brouer.

Pernille er ansat som VVS-ingeniør, fag- og projektleder og kommer til at styrke vores i forvejen stærke team ved at sætte endnu mere fokus på bæredygtige løsninger.

”Jeg glæder mig til at arbejde i et mindre rådgivende firma, med en familiær ånd. Derudover glæder jeg mig til at arbejde mere med projektledelse og med ansvaret, der følger med dette. Jeg ser frem til at prøve kræfter med nye spændende projekter inden for mit fagområde med vvs, energi og indeklima, samt se ind i og arbejde med fokus på bæredygtighed”.

Vi er utrolig glade for at have fået Pernille med på holdet, og glæder os til et godt samarbejde 💪🏻

Du kan kontakte Pernille på telefon (+45) 60 11 16 75 eller mail pb@rbas.dk