Erhverv & industri

En positiv investering

Det er en investering at bygge nyt domicil, en fragtmandshal, et kølelager, en transformerstation, en fabrik eller et kontorhus. Det er i alle tilfælde investeringer, som skal give et positivt afkast. Derfor sætter vi os ind i din verden og din forretning. Vi sørger for, at du løbende har et konkret og balanceret beslutningsgrundlag at stå på, og vi tilrettelægger byggeprocessen så smidigt som muligt omkring hverdagens drift og produktion.

Med Reeholm & Bredahl som rådgivende ingeniører på dit næste byggeri kan du koncentrere dig om de store linjer.

Vi laver forslag, økonomiske overslag, udbudsmateriale og styrer med sikker hånd byggeriet igennem hele processen frem til ibrugtagning og efterfølgende i driftsfasen. ​​

Vi sætter os ind i din verden

”Vi havde købt en ny skærelinje og manglede plads – en tilbygning til den eksisterende fabrik var derfor en nødvendighed.  Vores største udfordring var, at vi ikke vidste, hvordan vi skulle gribe det an. Reeholm & Bredahl gjorde det nemt, så det ikke længere var et uoverskueligt projekt. Der er 100 procent styr på det, og man er altid velkommen til at ringe. Vi har været trygge lige fra starten af samarbejdet.”

Medindehaver Camilla Bech, A/S J.N. Bech.

Se et udvalg af vores projekter inden for erhverv og industri: