Bæredygtigt byggeri

Ressourcebesparelser og alternative bæredygtige materialer

Byggeriet er en af de største syndere når det kommer til Co2-udledning – hele 40 procent af verdens samlede Co2 udledning stammer direkte fra byggebranchen.

Hos Reeholm & Bredahl er det vores mål at minimere ressourceforbruget og hjælpe bygherre med at bygge grønt. Vi yder derfor rådgivning i bæredygtige tiltag og løsninger på det enkelte projekt samt giver en analyse af projektets bæredygtighedspotentiale. Vi har desuden erfaring med at projektere projekter med krav om bæredygtige elementer eller DGNB-certificering via en ekstern partner.

Vi tænker i bæredygtighed og rådgiver dig i retningen af mere energisparende løsninger

– selvfølgelig med omtanke for projektets økonomi.

Vi deler vores viden og erfaringer med bæredygtigt byggeri og opstiller attraktive muligheder for alternativer til bl.a. beton og isolering m.m.

Vi er optaget af ressourcebesparelser og alternative bæredygtige materialer.

Erfaringsbaseret viden giver os et fast grundlag at stå på. Vi afsøger kontinuerligt nye bæredygtige materialer og løsninger, der bidrager til at nedbringe CO2-udledningen i byggeriet.

Blomsterhaven, Tilst

Hos Reeholm & Bredahl yder vi rådgivning omkring DGNB-certificering både ved nybyggeri, men også ved renoveringer

Vi har altid fokus på at optimere og levere kvalificeret og helhedsorienteret rådgivning, som indebærer fokus på miljømæssige, økonomiske og sociale faktorer.

For at sikre en systematisk gennemgang af byggeriet, klar kommunikation og dialog af mulige løsninger introducer vi med fordel rådgivning om DGNB-certificering tidligt i projekterne. Det er ligeledes med til at sikre værdiskabende prioritering af løsninger og rettidig involvering for at minimere fejl og resurseforbrug.

Energioptimering i eksisterende byggeri til gavn for både klima og bundlinjen

Når det kommer til eksisterende byggeri, er der i mange tilfælde stort potentiale for at mindske energiforbruget og dermed Co2-udledningen – bl.a. via renovering eller udskiftning af tekniske installationer, varmekilder og klimaskærm. Hos Reeholm & Bredahl har vi stor erfaring med energioptimering og hjælper virksomheder og boligadministrationer med at træffe grønnere valg til gavn for klimaet og bundlinjen.

Læs mere om vores energirådgivning her.

Udvalgte bæredygtige projekter: