Boliger

Bedst til prisen

Almene familieboliger, ældreboliger, ejerboliger, energivenlige rækkehuse, lavenergiboliger, eksklusive penthouselejligheder. Utallige boliger i mange forskellige byggestile og tilsvarende mange formål har Reeholm & Bredahl været med til at bygge, forny og renovere igennem mere end to generationer.

Siden etablering i 1947 har vi rådgivet bolig-, ejer- og andelsboligforeninger i forbindelse med renoverings-/ombygnings- og fornyelsesprojekter, energioptimeringsprojekter samt nybyggeri – altid med det mål, at både lejere og ejere får det bedste for pengene.

I tæt samarbejde med developere, bygherrer, inspektører og bestyrelser af ejer- og andelsforeninger m.fl. udarbejder vi forslag, økonomiske overslag og udbudsmateriale. Vi forestår endvidere licitationer og styrer byggeriet med et skarpt overblik, så både mennesker og økonomi bliver tilgodeset.

Både lejere og ejere får det bedste for pengene

Energioptimering og bygningsdelsoptimering er selvfølgelig en naturlig del af vores rådgivning i forbindelse med at finde de bedste løsninger til byggeprojekterne.

Udvalgte boligprojekter:

Vil du vide mere om et af vores projekter?

Så kontakt os på (+45) 86 42 72 22 eller send en mail til jk@rbas.dk