LEDIGE STILLINGER HOS REEHOLM & BREDAHL

Hos Reeholm & Bredahl er vi løbende på udkig efter projektledere, bygningskonstruktører, konstruktionsingeniører og installationsingeniører, der søger faglig udfordring, stor variation i opgaverne, og som gerne vil tage et ansvar. Her på siden finder du ledige stillinger:

21.05.2021

EL-INSTALLATØR/-INGENIØR TIL PROJEKTERING AF EL-INSTALLATIONER M.M.

Har du baggrund som El-installatør eller El-ingeniør med minimum 3-5 års projekteringserfaring? Og ønsker at komme til et velfungerende rådgivende ingeniørfirma med mulighed for individuel udvikling og forskellige karriereretninger?

Så har vi en stilling til dig. Vi er et veletableret rådgivende ingeniørfirma solidt funderet i Østjylland, Randers, få kilometer fra Århus. Vi har igennem årene oparbejdet tætte og gode relationer i branchen overalt i Danmark.

Hos Reeholm & Bredahl A/S beskæftiger i dag 19 dedikerede ingeniører og konstruktører m.fl. Vi har fokus på høj kvalitet i vores projekter og har selvfølgelig også fokus på at levere bæredygtige løsninger til vores kunder.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Som en del af vores installationsteam, får du en vigtig opgave i at medvirke til at opbygge firmaets el-ekspertise inden for bolig-, industri-, offentligt- og erhvervsbyggeri i forbindelse med renovering, ombygning og nybyggeri. Dit hovedfokus vil være på:

 • Beregninger og projektering el-installationer i bygninger
 • Medvirke til opbygning af en el-ekspertise i firmaet
 • Sikring af byggeriets deadlines og kvalitet
 • Overholdelse af myndighedskrav
 • Kvalitetssikring af igangværende projekter
 • Sparring med kollegaer og coache yngre kollegaer
 • Tilsyn på byggepladser
 • Byggemøder
 • projektledelse
 • salg
 • Rådgivning og samarbejde med bygherre
 • Kontakt til kunder, samarbejdspartnere og offentlige myndigheder mv.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du er uddannet El-installatør eller El-ingeniør med minimum 3-5 års projekteringserfaring fra lignende stilling. Du har en bred viden og indsigt i projektering af bygningsinstallationer og bæredygtige løsninger. Du skal kunne styre og strukturere el-projekter på flere samtidigt forløbende sager og levere bygbare el-projekter med et minimum af projektopfølgning. Du har måske også erfaring med tværfaglig projektledelse.

Vi anvender primært REVIT til optegning samt Autopilot til projektstyring. Det vil derfor være en fordel, at du har praktisk erfaring med et eller flere af disse værktøjer. Det er dog ikke et krav, at du kan tegne i Revit eller lignende.

Selvstændigt, struktureret, god til planlægning, god til kommunikation og arbejde med høj kvalitet er kvalifikationer, vi vægter meget højt.

DINE KARRIEREMULIGHEDER

 • Faglig karriere
 • Eller en kombination af en faglig karrierer og projektledelse-karriere

VI TILBYDER

Du bliver en del af et velfungerende team – både fagligt og socialt, hvor vi arbejder tæt sammen på projekter med stor vægt på sparring og vidensdeling i hverdagen. Du kan være sikker på en hverdag med faglige udfordringer, højt humør og stor variation i opgaverne.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer.

OM VIRKSOMHEDEN

Reeholm & Bredahl A/S er et rådgivende ingeniørfirma med en bred faglig medarbejdersammensætning af ingeniører (konstruktion, vvs og el) og bygningskonstruktører. Vi er rådgivere på renoveringsprojekter og nybyggeri indenfor boligbyggeri, skoler og institutioner samt erhvervsbyggerier. Læs mere på vores hjemmeside www.reeholm-bredahl.dk

ANSØGNING

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende. Lyder ovenstående interessant, hører vi meget gerne fra dig.

Ansøgning/CV skal du sende til jk@rbas.dk.

VIL DU VIDE MERE

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte indehaver Jakob Keller på 22 97 72 22 eller jk@rbas.dk.

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi er på udkik efter en erfaren ingeniør, og er ellers altid interesseret i at høre fra dygtige og engagerede ingeniører og bygningskonstruktører. Du er derfor meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til jk@rbas.dk med emnet “Uopfordret ansøgning”.

Vi ser frem til at høre fra dig.

INGENIØR- OG KONSTRUKTØRPRAKTIKANTER

Vi tager gerne imod engagerede og motiverede praktikanter. Skriv “Ansøgning praktik” i emnefeltet. Ansøgningen sendes til jk@rbas.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Send din ansøgning i dag:

Jakob Keller Reeholm&Bredahl

Jakob Keller
Telefon nr: 22 97 72 22
Mail: jk@rbas.dk