Vil du være bygningskonstruktør/teknisk designer i vores superteam?

Reeholm & Bredahl A/S søger en bygningskonstruktør til at indgå i vores superteam i konstruktionsafdelingen. Vi ser allerhelst, at du har nogle års erfaring med optegning af konstruktionsprojekter. Men vi er også åbne for at give dig muligheden, hvis du har lyst til at udvikle dig indenfor området og ønsker at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma.

Vi tilbyder

Som vores nye super-konstruktør bliver du en del af en stærk konstruktionsafdeling, hvor dine nærmeste kolleger både tæller bygningskonstruktører og konstruktions-ingeniører. Sammen skal I sætte dagsordenen og være med til at udvikle og styrke konstruktionsprojekterne samt løse spændende opgaver indenfor både byggeri og bæredygtige konstruktioner. Vores vision er at forblive den foretrukne samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører og at gøre det ENKELT.

Herudover kan du forvente at:

 • Få en hverdag med faglige udfordringer, højt humør og stor variation i opgaverne.
 • Blive en del af fagligt og socialt super-team, hvor vi vægter faglig sparring og videndeling
 • Få mulighed for og plads til individuel udvikling og forskellige karrieretninger.

Dine opgaver:

Når du indgår i vores konstruktionsteam, får du en vigtig opgave i at medvirke til at fortsætte udbygning af firmaets konstruktions-ekspertise inden for bolig-, industri-, energi., offentligt- og erhvervsbyggeri i forbindelse med renovering, ombygning og nybyggeri. Dit hovedfokus vil være på:

 • Hjælpe konstruktionsingeniørerne med projektering og dimensionering af konstruktioner i alsidige byggeopgaver
 • Medvirke til forretningsområdets faglige udvikling, herunder fokus på bæredygtighed, specielt på tegningsområdet
 • Sikring af byggeriets deadlines og kvalitet
 • Kvalitetssikring af projekter
 • Sparring med kollegaer
 • Karrieremuligheder: Faglig ekspert, byggeledelse, projektledelse m.m.

Kvalifikationer og personlighed:

Vi forventer, at du er uddannet bygningskonstruktør eller teknisk designer. Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har en bred viden og indsigt i optegning af konstruktioner og bæredygtige løsninger eller brænder for at udvikle dette område – vi er altid åben for nye ideer.
 • Kan styre og strukturere konstruktionsprojekter på flere samtidigt forløbende sager i tæt samarbejde med dine kollegaer på sagerne.
 • Er fortrolig med Revit og gerne AutoCad og evt. Dynamo eller lignende programmer indenfor parametrisk design.
 • Arbejder selvstændigt og struktureret samt er engageret, nysgerrig, god til planlægning og kommunikation og følger vores ENKELT (Engagement, Nærhed, Kvalitet, Effektivitet, Læring og Teamwork) måde at løse opgaverne på.

Om Reeholm & Bredahl A/S

Reeholm & Bredahl A/S beskæftiger godt 20 dedikerede medarbejdere og praktikanter, som står sammen i et team – både fagligt og socialt. Vi arbejder tæt sammen på projekterne med stor vægt på sparring og vidensdeling.

Vi er et ambitiøst ingeniørfirma. Derfor vil du hos os opleve, at vi sammen tager hånd om dig og din udvikling. Vi afholder individuelle udviklingssamtaler 3 gange årligt for at sikre, at du både som medarbejder og kollega trives og udvikles.

Vi er solidt funderet i Østjylland, Randers (tæt på togstationen). Vi har igennem årene oparbejdet tætte og gode relationer i branchen overalt i Danmark. Vi har fokus på høj kvalitet uanset, hvilket projekt der skal løses med supplerende fokus på bæredygtige løsninger til kunden.

Løn og ansættelse

Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV til os snarest. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte indehaver Jakob Keller på telefon

2297 7222 eller jk@rbas.dk