Erhverv og industri

En positiv investering

Det er en investering at bygge nyt domicil, en fragtmandshal, et kølelager, en transformerstation, en fabrik eller et kontorhus. Det er i alle tilfælde investeringer, som skal give et positivt afkast. Derfor sætter vi os ind i din verden og din forretning. Vi sørger for, at du løbende har et konkret og balanceret beslutningsgrundlag at stå på, og vi tilrettelægger byggeprocessen så smidigt som muligt omkring hverdagens drift og produktion.

Med Reeholm & Bredahl som rådgivende ingeniører på dit næste byggeri kan du koncentrere dig om de store linjer – vi laver forslag, økonomiske overslag, udbudsmateriale og styrer med sikker hånd byggeriet igennem hele processen frem til ibrugtagning og efterfølgende i driftsfasen. ​​

Vi sætter os ind i din verden

”Vi havde købt en ny skærelinje og manglede plads – en tilbygning til den eksisterende fabrik var derfor en nødvendighed.  Vores største udfordring var, at vi ikke vidste, hvordan vi skulle gribe det an. Reeholm & Bredahl gjorde det nemt, så det ikke længere var et uoverskueligt projekt. Der er 100 procent styr på det, og man er altid velkommen til at ringe. Vi har været trygge lige fra starten af samarbejdet.”
Medindehaver Camilla Bech, A/S J.N. Bech.

Zinkvej

Zinkvej 8´s nye domicil indeholder administration og showroom til eksisterende produktion, fordelt på ca. 300 m².

Smart Retur

Smart Retur´s nye domicil indeholder administration til eksisterende produktion, fordelt på ca. 250 m².

Firmadomicil for Dansk Scanning A/S

Dansk Scanning er en højteknologisk virksomhed som opbevarer meget store data for kunderne på servere placeret i et beskyttet miljø med konstante temperaturer og stor brandsikkerhed.
Køl og varmeforbrug til serverfunktionen samkøres med bygningen og det tilhørende jordvarmeanlæg, så alt energiforbrug udnyttes optimalt.

Byggeriet omfatter i alt ca. 2.280m² til administration og scanningsproduktion, kantine og omklædningsfaciliteter. Byggeriet er disponeret til at huse 64 IT arbejdspladser og 33 administrationsarbejdspladser. Projekteret til energiklasse 2020 med jordvarme, solceller, energioptimeret serverrum og CTS.

Domicil Wecare4u

WeCare4u’s nye firmadomicil i 2 etager indeholder showroom, administration og lager. Administrationen er i stueetagen udført med en stor reception i to etager, showroom og mødelokaler. 1. sal er indrettet med kontorer, kantiner og mødelokaler.

J. N. Bech, Randers Industrihal, tilbygning

Økonomisk optimeret tilbygning til J.N Bech.

Etablering af 1500 m2 produktionshal til bearbejdning af bygningsglas. Hallen er en let hal af stålsandwich facadeelementer bygget op på en stålramme med traverskran. Udvendige køreveje og vendepladser.

Memphis Mansion

Eventhus inspireret af Elvis’ hjem ”Graceland”. Indeholder Diner Highway 51, Elvis Museum, Souvenirshop og selskabslokaler.