Bæredygtigt byggeri

Ressourcebesparelser og alternative bæredygtige materialer

Byggeriet er en af de største syndere når det kommer til Co2-udledning – hele 40 procent af verdens samlede Co2 udledning stammer direkte fra byggebranchen. Hos Reeholm & Bredahl er vi optaget af at mindske Co2-udledningen gennem ressourcebesparelser og alternative bæredygtige materialer.

Vi tænker i bæredygtighed og rådgiver dig i retningen af mere energisparende løsninger – selvfølgelig med omtanke for projektets økonomi. Vi deler vores viden og erfaringer med bæredygtigt byggeri og opstiller attraktive muligheder for alternativer til bl.a. beton og isolering m.m.

Vi er optaget af ressourcebesparelser og alternative bæredygtige materialer

Erfaringsbaseret viden giver os et fast grundlag at stå på. Vi afsøger kontinuerligt nye bæredygtige materialer og løsninger, der bidrager til at nedbringe CO2-udledningen i byggeriet.

Feldballe Friskole – klimavenlig tilbygning

Projektet omfatter opførelse af klimavenlig tilbygning til Feldballe Friskole. Byggeriet opføreres primært i fornybare og bæredygtige materialer som halm og træ, der begge bidrager til, at bygningen lagrer mere Co2, end den udleder. Se klip fra TV2 Østjylland om projektet her (klippet starter 18.43 min inde i udsendelsen).